Az általános és középiskolák számára online, illetve helyi hálózati változatban kínáljuk a Tell me More Education nyelvoktató szoftvert. Az éves licenszszel kínált online változat bárhonnan elérhető, és az összes nyelvhez és szinthez hozzáférést biztosít, míg a helyi hálózati változat csak az iskola falai között és csak a megvásárolt nyelvekhez, ugyanakkor időbeli megkötés nélkül. 

Tell me More Education online

A TeLL me More Education online-t (a Rosetta Stone Advantage termékcsalád tagjaként) alap- és középfokú oktatási intézmények számára ajánljuk.

Digitális nyelvi tananyag interaktív táblához, számítógépes nyelvi laborba, otthoni online tanuláshoz

A TELL ME MORE Education interaktív nyelvoktató tananyagcsalád a tanulók szükségleteinek megfelelő tartalmat és a magas technikai színvonalat ötvözi könnyen használható és fejlett tanári eszköztárral. A változatos tartalom lehetővé teszi, hogy könnyen integrálják az órai nyelvoktatásba. Rugalmasságánál fogva alkalmas differenciált oktatásra, kevert képességű osztályok kezelésére, illetve távoktatásra.

Teljeskörű megoldás angol, német, francia, spanyol és olasz nyelv oktatásához

Általános nyelv: A1-től B2-ig
Üzleti nyelv: B1-től C1-ig
Integráltan fejleszti a 4 készséget
Nyelvenként 2000 órányi tananyag
Több mint 10.000 gyakorlat, 37 gyakorlattípus
10.000 szavas kétnyelvű hangos szótár, tematikus és szint szerinti keresővel. A gyakorlatokból egy kattintással elérhető a szavak fordítása, valamint az igék ragozása.
Nyelvtani magyarázatok kategorizálva, ill. a gyakorlatokhoz rendelve
Az összes szöveg fordítása elérhető (olvasmányok, szövegkönyvek, nyelvtani magyarázatok)
Beszédfelismerés és kiejtési gyakorlat a párbeszédek összes mondatára, valamint a teljes szókincsre vonatkozóan, értékeléssel, elemzéssel
Országismereti szövegek, kapcsolódó gyakorlatokkal
EuroNews videó alapú aktualizált gyakorlatok
Részletes Súgó

Tanári eszköztár, tanári támogatás

A diákok munkájának részletes követése: teljes rálátás a tanuló munkájára, a konkrét válaszokra
Nyomtatás: bármely szöveges tartalom füzet és PDF formájában kinyomtatható megoldásokkal, fordításokkal, vagy azok nélkül.
Tanulási útvonalak szerkesztése: adott osztály vagy tanuló számára testre szabott tanulási útvonalak hozhatók létre a rendelkezésre álló feladatokból.
Beépített levelezőrendszer
Osztály menedzselés: a tanulók az adminisztrátori felületen regisztrálhatók, osztályokba és adott tanárhoz rendelhetők. Ugyanitt a diákok tanulásával kapcsolatos statisztikai kimutatások is elérhetők.

Kedvező árak

A diáklicenszek az összes nyelv minden szintjéhez hozzáférést biztosítanak. A tanári és az adminisztratív hozzáférés ingyenes. A megvásárolt licenszek 1 éven belül bármikor aktiválhatók, lejáratuk az aktiválástól számított 1 év. 

Kérjen árajánlatot!